Dom > o nama

Huazheng električni proizvodnje (Baoding) Co., Ltd koja je uspostavljena na 13rd, marta 2008 godine, koji se nalazi u High-Tech razvoj zona Baoding gradu, Hebei provincija, Kina. To je High-tech poduhvat koji sprovodi generalnog direktora, odgovornosti sistema. Kompanija je podvalio nekoliko odeljenja sledi: generalni direktor odeljenja kancelarije, R & D, odeljenje za proizvodnju, PK. odeljenje, odeljenje za nabavke, odeljenje prodaje timovi koji uključujući 5 prodaja i tržište departmanima svetu, usluzi, Odeljenje ljudskih resursa, finansiranje odeljenja. Naša kompanija ima 106 zaposlenih, 36 tehničkog osoblja uključena, a pod diplomiranih akademsko osoblje čine preko 95%. Naša kompanija je vlasnik snažnu tehničku silu i je napredna proizvodna oprema i testiranje sofisticiranu opremu u domaćim. Tehnologijom kompanije konstantno unapređuje, proizvod stalno dopunjuje i novi proizvod se unose sve vreme, postoje četiri kategorije "i" više od 50 vrsta proizvoda do sada, među njima postoje nekoliko proizvoda u pokrajini ni širom zemlje dostigla vodeći nivo. Kompanija koja kombinuje izlaza, studije i istraživanja oslanja se na mnogim univerzitetima kao što su univerziteta severno od Kine El. energije univerziteta, Hebei i tako dalje. To je razvio brojne visoke tehnologije proizvodi na bazi matičnog elektronike, orijentisane na krizu za automatizaciju proizvoda sa nezavisnim intelektualnom svojinom u domaćim naprednom nivou, uspešno pokrenut u struju, transport, bezbednost i druga polja.

Kompanija sprovodi sistem inovacija, upravljanje inovacija i tehnoloških inovacija u upravljanju i pridržavaju prodaje filozofija taj orijentisane ljude, kupac prvi i obostrano korist. Obećavamo da svim korisnicima pruži odličan i zvuk za servis prodaje.

Huazheng električni proizvodnje (Baoding) Co., Ltd je isporučilac državne elektrodistribucije u Kini. To znači da dobavljač kineske vlade. I naši proizvodi proљiriti Cela Kina.