ХЗ Д3 кабл идентификатор

ХЗ Д3 кабл идентификатор

ХЗ Д3 ЦХАРЕГЕД Цабле идентификатор 1.Овервиев Производ је пројектован у складу са инсталацијом високог напона конструкције и одржаваоца их на лицу места проблеми идентификације кабл, који треба да буде хитно решити, позивајући се на напредној технологији у иностранству, под вођством ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

ХЗ Д3 ЦХАРЕГЕД Цабле идентификатор

кабл идентификатор


1.ХЗ-Д3 кабл идентификатор Преглед
Производ је пројектован у складу са инсталацијом високог напона конструкције и проблеми идентификације на сајт кабл одржавалац, које треба да буду хитно решити, позивајући се на напредној технологији у иностранству, под вођством електромагнетног теорије поља, је развијен од стране модерни електроника техника и алата технологија. Оба препознавање са тачке и ради без електронски. Све врсте индекса су изван Немачка ЛЦИ препознаје инструмент. Производ се углавном користи за прецизно идентификацију многих на лицу места кабла, да превазиђу блокаду и личну безбедност несрећу, која се редовно изазване збркано кабла, очигледно побољшала ефикасност изградње и одржавање, да осигура све индустријске, пољопривредне производња и национални живот иде на добро.
2.ХЗ-Д3 кабл ИдентифицаторМаин функција
● Пренос снаге је велика. Тренутна струја већа од 2000А, уземљење отпорност једнака 1000 Ом, ипак прецизно могу идентификовати.
● Изолујте улаз и оутпут.Ларге вилица је погодан за све врсте високог и ниског напона кабла (није бољи од Немачке ЛЦИ).
● Операција је врло једноставна.
● Наведите јасно интуитивно.
● Главни, помоћни је преносив, лепа и прија.
● Машина Рад је поуздан и не боји кратког споја.
3. Главни технички показатељ
Вилице: ≥140мм затварања унутрашњи пречник ≥110мм
Снага: 1кВА
Признавање начин: правац, амплитуда
Тежина и димензије: 2кг 320 × 280 × 210мм

Srodni proizvodi
Istraga