Еуропеан Бок Типе Електрична трансформаторска постаја

Еуропеан Бок Типе Електрична трансформаторска постаја

Еуропеан Бок Типе Електрична трансформаторска постаја Комбиновани трансформатор типа ЗГС11-ЗФ- / 35 серије је развијен и дизајниран да задовољи све веће потребе за снабдевање електричном енергијом и интегрише тијело за повећање снаге трансформатора, високонапонске и нисконапонске разводне уређаје, прекидаче за ограничење струје, прекидач за прекидаче и. ..

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Еуропеан Бок Типе Електрична трансформаторска постаја

Бок-типе трансформер.пнгБок-типе трансформер.пнгБок-типе трансформер.пнгБок-типе трансформер.пнг

Комбиновани трансформатор типа ЗГС11-ЗФ- / 35 је развијен и дизајниран да задовољи све веће потребе за снабдевање електричном енергијом и интегрише тијело повећања трансформатора, прекидаче високог / ниског напона, прекидача ограничења струје, прекидача преклопа и одговарајуће помоћне опреме. Идеална решења су обезбеђена за купце на основу специјалности производње енергије ветра. То је идеална пратећа електрична опрема ветрогенератора. Има предности које укључују високу ефикасност, очување енергије, снажну подударност, једноставну уградњу, кратки круг конструкције, ниске трошкове одржавања, високу структурну чврстоћу и јаку временску отпорност и погодни су за радно окружење, укључујући плажу, прерију и пустињу са лошијим природним условима.

Карактеристике производа:

  • Намотавање трансформатора усваја висококвалитетни бакарни проводник без кисеоника и поседује низак губитак без оптерећења и јак преоптерећени капацитет.
  • Структура облика Л састоји се од коморе под високим притиском и трансформатора са ниским притиском и подијељена је у интегрирани кутијарни и разводни кутије.
  • Шупљина је затворена структура против крађе, усвојена скривена вијак са високим чврстоћом, заштитна нит нитрилне гуме са заштитом од нафте и поклопац грејног резервоара, није изложен ниједан демонтажни вијак, велика поузданост
  • Мала запремина, компактна структура, површина се ефикасно смањује
  • Кутија усваја посебну технологију и структуру, добру заптивну особину, заштиту од опекотина, анти-корозију, прилагођавају се на најгоре радно окружење

Технички подаци за трансформатор снаге вјетра од 35кВ

Бок-типе трансформер.јпг

Бок-типе трансформер.јпг

Бок-типе трансформер.јпг

Бок-типе трансформер.јпг

Hot Tags: еуропска кутија електрична трансформатор подстаница, израђена у Кини, произвођачи, попуст, јефтини
Srodni proizvodi
Istraga