Интелигентни патролни робот за надзор и надгледање постројења

Интелигентни патролни робот за надзор и надгледање постројења

Интелигентни патролни робот за инсекпцијацију и праћење постројења Прво, преглед система Овај систем користи инфрацрвене детекторе, камере и разне сензоре на плочи, усредсређене на интелигентне роботске инспекције, усваја аутономну навигациону технологију како би комплетирао бесконтактно прикупљање података ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Интелигентни патролни робот за надзор и надгледање постројења

Прво, преглед система патролних робота подстанице
Овај систем користи инфрацрвене детекторе, камере и разне сензоре на борда, усредсређене на интелигентне роботске инспекције, усваја аутономну навигациону технологију како би комплетирао бесконтактно прикупљање података различитих типова опреме у подстаницама, завршава пренос података у станицама преноса помоћу технологије бежичног преноса, и комбинује препознавање узорака. Технологија, технологија идентификације температуре, технологија велике анализе тренда података, реализује вишепродајни подстанак, вишеканализоване, аутоматске контроле и праћење. Ефективно смањити интензитет рада ручне инспекције подстанице, побољшати квалитет задатака инспекције подстанице, у великој мјери побољшати ниво сигурности подстаница.

Друго, функција производа патролног робота трафостанице
1, селф-тест селф-рецовери
Тело робота има могућност самосталног тестирања различитих типова периферних уређаја, обезбеђује различите сигнале звука и светлосног аларма у складу са нивоом грешке и може се пренети на платформу за праћење у машинској соби. Истовремено, робот има могућност опоравка од неуспјеха изазваних не-физичким оштећењима.
2, конфигурација бесплатних конфигурација
Платформа за надгледање може слободно одредити инспекцијске задатке различитим роботима у станици и постићи раздвајање физичких робота са тачака детекције путем ефективног раздвајања тачака надгледања у станицама, чинећи флексибилније конфигурационе задатке платформе за праћење станице.
3, приказ стања у реалном времену
Платформа за надгледање може приказивати информације у реалном времену, као што су преглед станице, преглед робота и статус мониторинга.
4, подстаница, прекидач за слободну главну станицу
Систем усваја Б / С архитектуру. Платформа за мониторинг слободно пребацује главну станицу и систем трафостаница преко ауторитета.
5, аутономно пуњење, аутономна навигација
Програм тела робота свеобухватно анализира стање батерије у складу са унапред подешеним праговима за детекцију напона и батерије у комбинацији са реалним временом података робота. Када је батерија под напоном, а батерија је недовољна, робот се аутоматски може вратити на пуњач у станици ради пуњења.
Робот је опремљен ласерским радарским уређајем који може идентификовати препреке у станици. Након што је робот постављен на путању, робот може да доврши аутономну навигациону способност у складу са повратним информацијама ласерског радара.
6, спољни интерфејс
Платформа за праћење обрађује прикупљене податке и цацхе их у локалној бази података у реалном времену. Он пружа спољне интерфејсе података ПМС, безбедност, контролу ватре, планирање и интегрисане позиве платформе.
7, абнормални аларм
Након што системска платформа свеобухватно анализира прикупљене податке, она ће генерисати ненормалне информације о аларму опреме, тела робота и системског софтвера, укључујући абнормалност напајања, радарну аномалију, аномалију пан / нагињања, аномалију ходања и термички дефект или анализу грешака; информације о аларму могу да се преносе Надгледање софтвера за приказ, уз подршку СМС обавештења.
8, историјски подаци упит
Систем платформе архивира и чува податке о опреми за робот и инспекцију и може да упита историјске податке у различитим димензијама.

Трофазни релеј за заштиту од релеја

Hot Tags: интелигентни патролни робот за инспекцију и надгледање подстаница, направљен у Кини, произвођачи, попуст, јефтини, Патрол робот, патролни робот подстанице, инспекторски робот
Srodni proizvodi
Istraga