ХЗ 1 Аутоматски од нафте рефлукс метод киселина Вредност тестер

ХЗ 1 Аутоматски од нафте рефлукс метод киселина Вредност тестирање функција ХЗ-1 Аутоматски од нафте рефлукс метод киселина Вредност тестирање у складу са хитним захтевима тржишта, је потпуно аутоматски мерни инструмент може прецизно детектује вредности трафо олеинске киселине. Инструмент у ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

ХЗ 1 Аутоматски од нафте рефлукс метод киселина Вредност тестер
Карактеристика:
ХЗ 1 Аутоматски од нафте рефлукс метод киселина Вредност тестирање у складу са хитним захтевима тржишта, је потпуно аутоматски мерни инструмент може прецизно детектује вредности трафо олеинске киселине. Инструмент за побољшање ефикасности и прецизност уз смањење контакт оператера са узорком и реагенси, како би се повећала заштита њихове личне безбедности.
Но мануал мерења, једноставно ставите узорак у узорке, уређај ће аутоматски ињекције, загревано до рефлукса, одређивање, отпадне, дисплаи штампање резултата пословања.
Одређивање етанола у инструменту аутоматски одбије вредност позадине и показатељ крајњег вредности, резултат је прецизнији. Време је да почнете може се одредити узорак, једноставан за кориштење и ефикасно. Инструмент за калибрацију инструмент опремљен са стандардним процедурама киселине и калибрације, корисник може у сваком тренутку и течних инструмената и баждарење, и раствор се користи за превазилажење промене у концентрацији дефеката и побољшати поузданост резултата теста.
параметар:
Тест Опсег: 0.001 ~ 2 мг КОХ / г
Мерење еррор: + / - 0.001 мг КОХ / г
Поновљивост: 0.001 мг КОХ / г или мање
потреби Температура: 10 ℃ ~ 45 ℃
погодан влажност: 85% РХ или мање
извор електричне енергије, АЦ220В / 50 Хз
снага: 500 В

Srodni proizvodi
Istraga