ХЗЦС- 1 аутоматска тестна уља за киселину

ХЗЦС- 1 аутоматска тестна уља за киселину

ХЗЦС-1 Аутоматска метода мерења киселине Једна метода за екстракцију шоље Увод ХЗЦС-1 Аутоматски мерач киселих вриједности је кориштење екстракционог, аутоматског мерног инструмента за прецизно откривање олеинске изолационе вриједности. Функција 1, Побољшајте ефикасност рада и прецизност, а смањите контакт оператора ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

ХЗЦС-1 Аутоматски мерач вредности киселина
Метода екстракције чаша
ХЗЦС-1 Аутоматска тестна масно киселост Кит Увод Један куп екстракције
ХЗЦС-1 Аутоматски мерач вредности киселина, је употреба екстракције, аутоматског мерног инструмента за прецизно откривање олеинске изолационе вредности.
ХЗЦС-1 Аутоматска тестна масно киселост Кит Феатуре Сингле Метход Ектрацтион Метход
1, Побољшати ефикасност и прецизност рада уз смањење контакта оператора са узорком и реагенсима, како би се максимализовала заштита њихове личне сигурности.
2, Када се мери, само узорак је убризган у чашу, стављајући узорак узорка за узорак узорка за чашу, уређај ће аутоматски потражити узорак екстракта убризгану титрацијом, одређивањем, самочишћавањем искључивања, приказом резултата штампања операција.
3, Почетак се може измерити узорак, једноставан за коришћење и ефикасан.
4, Инструмент за калибрацију инструмента опремљен стандардном процедуром киселина и калибрације, корисник може у било ком тренутку и у течним инструментима и калибрацију, а рјешење се користи за превазилажење промјена у концентрацији дефеката; 5, Док се одређивање инструмента аутоматски одбије екстракт вриједности позадине, како би превазишли ефекте кориштења измјена вриједности екстракта позадине резултата. Тако да су резултати тестова тачнији и поуздани.

ХЗЦС-1 Аутоматска тестна уља за киселину Кит Параметар за екстракцију једног пара

Тестни опсег

0.002 ~ 1 мг КОХ / г

Грешка у мерењу

≤ ± 0,005 мг КОХ / г

Поновљивост

≤0.005мг КОХ / г

Температура

10 ℃ ~ 45 ℃

Применљива влажност

≤85% РХ

Извор напајања

АЦ220В / 50Хз

Снага

50В

Srodni proizvodi
Istraga