ХЗСР-3 Аутоматски водо-растворна анализатор

ХЗСР-3 Аутоматски водо-растворна анализатор

ХЗСР-3 Аутоматиц водо-растворна Анализер Увод ХЗСР-3 аутоматиц анализатор водо-растворна киселина је намењен за мерење трансформатор уља, турбински уље, мазут и других нафтних деривата, анти водо-растворне киселине (пХ). Висок степен аутоматизације опреме, као уље и вода ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

ХЗСР-3 Аутоматски водо-растворна анализатор
увод
ХЗСР-3 аутоматиц анализатор водо-растворна киселина је намењен за мерење трансформатор уља, турбински уље, мазут и других нафтних деривата, анти водо-растворна киселина (пХ). Висок степен аутоматике опреме, као уље и ињекције воде у складу са стандардним одредбама, инструмент ће бити строго у складу са одредбама реда стандардног грејања, вибрација, одвајања воде, вађење узорака доубле воде су додати у два индикатор (бромоцресолбромоцресол зелена и љубичаста), боје, колориметрични мерење, приказ и штампање резултата мерења.
карактеристика
1, побољшати ефикасност и прецизност уз смањење Корисник контактира узорак и реагенси, како би се повећала заштита њихове личне безбедности.
2, Но мануелни мерење, само узорак и воде у узорке, уређај ће аутоматски ињекције, грејање осцилација, одређивање, пражњење, резултати дисплеј и другим процесима.
3, Када је почео да се одреди од 1 до 3 узорака може се мерити у узорку потребно, једноставан за коришћење, једноставан за избор у складу са захтевима корисника.
Технички подаци
2 тест Опсег: ПХ3.8 ~ 7.0
3 мерење еррор: ≤ ± 0.05ПХ
4 понављања: ≤0.05ПХ
5 Температуре: 10 ℃ ~ 45 ℃
6 Апплицабле влажност: ≤85% РХ
7 Напајање: АЦ220В / 50Хз
8 Снага: 500В

Srodni proizvodi
Istraga