Он-лине систем за праћење хроматографије ХЗГЦ-1210 Трансформер Оил Цхроматограпхи

Он-лине систем за праћење хроматографије ХЗГЦ-1210 Трансформер Оил Цхроматограпхи

Он-лине систем за надгледање хроматографије трансформаторског уља ХЗГЦ-1210 Кратак увод Он-лине систем за надгледање хроматограма ХЕР-Х10 трансформатора уља ХЗГЦ-1210 може реализовати следеће функције: аутоматско циркулационо чишћење, уље уља, сепарација уља и гаса, анализа узорака, обрада података ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Он-лине систем за надгледање ХЗГЦ-1210 трансформаторског уља хроматографије

Кратак увод

Он-лине систем за надгледање хроматограма уља трансформатора ХЗГЦ-1210 може да реализује следеће функције: аутоматско циркулационо чишћење, уље уља, сепарација уља и гаса, анализа узорака, обрада података и аларм у реалном времену; Убрзо би могао да прати садржај и раст грешног гаса који се раствара у уљу ХВ трансформатора трансформатора као што је трансформатор. Захваљујући стручном систему за дијагнозу грешке, раније би се могло предвидети скривена неуспјех при испоруци опреме, избјећи несреће опреме, како би се смањили тешки губици и побољшали поузданост рада опреме. Као нова генерација производа у области нафтног хроматограма он-лине мониторинг, систем ће обезбедити стабилна и поуздана решења за енергетски трансформатор за реализацију он-лине даљинске ДГА анализе. Стога је то снажна гаранција за имплементацију државног ремонта електроенергетског система.

Систем ХЗГЦ-1210 је дизајниран на бази свих предности он-лине праћења нафтног хроматограма у земљи и иностранству. Дакле, систем има очигледне предности у аспектима стабилности, поузданости и тачности.

Он-лине тестирање концентрације и стопе раста Х2 , ЦО , ЦО2 , ЦХ4 , Ц2Х4 , Ц2Х2 , Ц2Х6

Метода квантитативног чишћења и узимања узорака циркулације могла би заиста одражавати стање гаса раствореног у нафти.

Раздвајање нафтних гасова је сигурно и поуздано без загађења. Корисници могу одабрати да испразне трансформаторско уље или не.

Усвојила је посвећену композитну хроматографску колону за побољшање степена раздвајања гасне компоненте.

Усвојен је увозни детектор како би се повећала осетљивост испитивања угљоводоничних гасова.

Техника детекције гаса има високу стабилност и прецизност са ± 10% опсега грешака.

Зрео и поуздан као комуникацијски мод, усвојио је стандардне мрежне протоколе и могао је подржавати даљински пренос података.

Прикупљање података, усвојена технологија оверсамплинг Δ - Σ аналогно-дигитални претварач са 24-битном резолуцијом и аутоматском калибрацијом, је веома поуздан.

Разноврсни приказ података и режими истраживања могу пружити графикон извештаја и трендова. Рок трајања историјских података је 10 година.

Има јаку прилагодљивост за животну средину, која се широко користи у хладним, топлим, високим влажним и великим надморским подручјима.

Перформансе анти-мешања су изванредне. Електромагнетска компатибилност могла би задовољити стандарде ГБ / Т17626 и ИЕЦ61000.

Понудио је 2 нивоа алармног сета. Сигнал упозорења се могао широко распростирати.

Отворена база података може приступити електричном систему ЛАН-а.

Поред тога, ХЗГЦ-1210 систем користи модуларни дизајн са примјеном уграђених процесора високих перформанси, чиме је систем за праћење хроматографије на мрежи стабилнији и поузданији. Има следеће карактеристике:

Има бржи циклус анализе који могу поставити сами корисници. Минимални циклус надгледања је 40 до 60 минута. Препоручујемо да поставите 24 сата као циклус инспекције;

Потребно је само 10 минута да се одвоји нафта и гас. Користи посебну технологију за прилагођавање животне средине ради отклањања било какве промене коефицијента дистрибуције гаса изазваног промјенама температуре и влаге.

Узорак анализираног уља усвојио је технику дегазирања и пуферовања, уклањајући мјешани балон у узорку уља трансформатора пренапона. Техника вишеслојног изолованог убризгавања (повратно уљепшавање) могла би да гарантује да преносени гас не буде ушао у трансформатор.

Минимална граница детекције Ц2Х2 може да достигне 0.1-0.5 μ Л / Л.

Усвојио је двоструко коло и вишемодишну термостатску контролу са ± 0.1 ° Ц прецизности контроле температуре. Уређај је опремљен индустријским клима уређајем који има функцију аутоматске константне контроле температуре.

Уградјени контролни систем процесора је вишефункционалан, комбинујући сепарацију нафте и гаса, прикупљање података, хроматографску анализу, израчунавање концентрације, алармирање података и надзор стања опреме. Избегавају се случајеви као што је губитак података, што значајно побољшава поузданост и стабилност система.

Функционално коло интерфејса усвојило је опто-изолатор ради даљег побољшања способности анти-интерференције.

Преко Етхернет-а, може се остварити пун дигитални и даљински пренос података, подешавање параметара и контрола.

Побољшава функцију дијагнозе грешака, примењујући модификовану методу три односа, Давидов тригонометријски и кубни графички метод за цртање резултата дијагнозе;

Јачање самопрегледања и додавање функције даљинског одржавања и алармирања због абнормалности опреме

Подржава 61850 комуникацијски протокол, обезбеђујући умрежавање за праћење опреме исте врсте, тако да може остварити концентрисану даљинску дијагнозу на одређеном подручју.

Систем је усвојио 19 стандардних кућишта и високо интегрисан модуларни дизајн, који је једноставан за инсталацију и одржавање уз једноставан рад.

Са широком могућношћу проширивања, може се једноставно интегрирати са другим уређајем за надгледање.

Дизајн не-цилиндара штеди време и новац да промени носиоце гаса сваке године, тако да би након одржавања продаје било много лакше. У близини у близини пловила високог притиска, трансформатори би били сигурнији, без икаквог потенцијалног ризика.

Hot Tags: он-лине систем за надгледање хроматографије хзгц-1210 трансформаторског уља, направљен у Кини, произвођачи, попуст, јефтин
Srodni proizvodi
Istraga