ХЗЈД-2 Трансформер Оил Тан Делта Тестер

ХЗЈД-2 Изолациони диелектрични губитак уља и тестер отпорности 1. Тестна ћелија која се користи за структуру три електроде у складу са међународним стандардом ИЕЦ, са размаком електрода 2мм, може елиминисати ефекте заразног капацитета и цурења на резултате теста диелектричних губитака . Тхе ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

ХЗЈД-2 Трансформер Оил Тан Делта Тестер

ХЗЈД-2 Трансформер Оил Тан Тестер Делта Увод

 1. Тестна ћелија која се користи за конструкцију три електроде у складу са међународним стандардом ИЕЦ, са размаком електрода 2мм, може уклонити ефекте залутане капацитивности и цурења на резултате теста диелектричних губитака. Апарат је опремљен са соленоидним прекидачем за одвод уља и можемо испразнити тестну ћелију у случају да је не уклонимо и испрати тестом.
  2. Инструмент прихвата индукцијско грејање средње фреквенције, ПИД алгоритам за контролу температуре. Ова метода грејања има предности т нон-контакт између тестне ћелије и грејног тела, чак и грејања, брзе брзине, погодне контроле, строге контроле температуре унутар опсега грешака на унапред подешену температуру.
  3. Унутрашњи стандардни кондензатор је СФ6 плински напон од три електроде капацитета, а његов кондензаторски диелектрични губитак и електрични капацитет не зависе од температуре околине, влажности и других ефеката, тако да се тачност инструмента може осигурати чак и након дужег кориштења.
  4.АЦ тест напајања користећи конверзију АЦ-ДЦ-АЦ, ефикасно избегавају флуктуације у напону и фреквенцији на диелектричном ефекту. Чак и генератор, инструмент може исправно радити.
  5.Перфецт заштитна функција; Када постоји превелики напон, прекид струје или високонапонског кратког споја, инструменти могу брзо прекинути притисак и издати упозорење. Када температура сензора не буде повезана, инструмент ће такође издати поруку упозорења.
  6. Постоји релеј ограничавања температуре у пећници за грејање са средњом фреквенцијом. Када температура изнад 120 степени, инструмент ослобађа релеј и зауставља загријавање.
  7. Више погодно је постављен експериментални параметар. Опсег подешавања температуре 0 ~ 125 ℃, опсег подешавања АЦ напона од 500 ~ 2200В, опсег подешавања ДЦ напона 0 ~ 500В.
  8. Коришћење ЛЦД екрана великог екрана, са позадинским осветљењем и јасним приказом. Пријатан интерфејс, једноставно пратите позив у кинеском менију, унесите команду, инструмент се може аутоматски тестирати. И аутоматски чува и штампа резултате теста. 9. Укључени сат у реалном времену, датум и време теста могу бити сачувани, приказани и одштампани са резултатима теста.
  10.Цалибрацијске функције очишћене сухе ћелије. Мерење капацитивности сухе ћелије и фактор диелектричног губитка могу утврдити услове чишћења и монтаже. Подаци о калибрацији се аутоматски чувају и тако олакшавају израчунавање релативне диелектричности и ДЦ отпорности. Тестер делта за нафту ХЗЈД-2 Трансформер Оил Тан Делта Тестер ГЛАВНИ ТЕХНИЧКИ ПОКАЗАТЕЉИ
  Напон напајања: АЦ 220В ± 10%
  Фреквенција напајања: 50Хз / 60Хз ± 1%
  Опсег мерења:
  Електрични капацитет 5пФ ~ 200пФ
  Релативна периметрија 1.000 ~ 30.000
  Фактор диелектричног губитка 0.00001 ~ 100
  ДЦ отпорност 2.5МΩ; м ~ 20ТΩ; м
  Тачност мерења:
  Електрични капацитет ± (1% од измерене вредности + 0.5пФ)
  Релативна периметрија ± 1% измерене вредности
  Фактор диелектричне дисипације ± (1% измерене вредности + 0,0001)
  ДЦ отпорност ± 10% измерене вредности
  Резолуција:
  Електрични капацитет 0.01пФ
  Релативна капацитивност 0.001
  Фактор диелектричне дисипације 0.00001
  Мерни опсег температуре: 0 ~ 125 ℃
  Грешка мерења температуре: ± 0,5 ℃
  Тестни напон АЦ (РМС): 500 ~ 2200В Континуирано подешавање, фреквенција 50Хз
  Тестни напон ДЦ: 0 ~ 500В Континуирано подешавање
  Потрошња: 100В
  Димензије: 500 × 360 × 420
  Тежина: 22Кг
  ХЗЈД-2 Трансформер Оил Тан Тестер за тестирање УСЕ УСЛОВИ
  Температура околине: 0 ℃ ~ 40 ℃ Релативна влажност (РХ): <> Тестер делта за нафту Тестер фактора дисипације уља


Srodni proizvodi
Istraga